SEGWAY SKUTER ZA DJECU OD 6 DO 12 GODINA

Vaše dijete želi električni skuter? Nemojte mu dozvoliti da vozi skuter za odrasle koji može biti opasan, kada može voziti ovaj skuter napravljen specijalno za mališane od 6 do 12 godina!

733.30KM 550.00KM

Vremenski ograničena akcija -25%

100% sigurna kupovina

Skuter napravljen specijalno za djecu

Skuter ne može ići brže od 14km/h, i ima čak tri kočnice, tako da je mnogo bezbedniji od standardnih skutera za odrasle!

Napravljeno za djecu

Ne dozvolite da Vaša djeca voze skutere za odrasle koji mogu biti opasni za njih. Veličina i oblik ovog skutera dizajnirani su specijalno za djecu i čine ga sigurnijim.

Sigurna vožnja

Stiker koja reflektuje svjetlo učinit će Vaše dijete vidljivijim na ulici. Nisko postavljeno gazište dat će im bolji balans. Sistem za apsorpciju udaraca neutralisat će izbočine na putu.

Trostruka kočnica

Još veću sigurnost Vašem djetetu dat će trostruki kočioni sistem sa mehaničkom nožnom, električnom ručnom i regenerativnom kočnicom.

Pobrinite se da Vaše dijete bude sigurno

Razni sigurnosni mehanizmi, poput sistema za apsorpciju udaraca, nalepnice koja reflektuje svjetlo, niskog težišta, učinit će vožnju ovog skutera bezbednom!c

Tri brzine

Skuter ima tri opcije vožnje: sigurnosni mod, sa maksimalnom brzinom do 10km/h, koji je odličan za početnike, zatim mod krstarenja, i turbo mod sa maksimalnom brzinom do 14km/h.

Mogućnost sklapanja

Možete lako sklopiti ovaj skuter i spakovati ga u automobil ili torbu kako biste ga ponijeli u park ili na putovanje. Samo nagazite pedalu i skuter će se sklopiti.

Neprekidna vožnja

Električni skuter radi na punjivu bateriju, tako da će Vaša djeca moći da se voze i do 10 km, ili 40 minuta bez prestanka. Pored toga, točkovi su od pune gume, pa se ne mogu ispumpati.

SEGWAY SKUTER ZA DJECU OD 6 DO 12 GODINA

Ocena 4.9/5

733.30KM 550.00KM

Očisti

Tehničke specifikacije

Materijal: Legura aluminijuma, guma

Boja: Roze / plava

Dimenzije: 83 × 33 × 85 cm

Visina gazišta: 10cm

Baterija: litijum-jon, 2550 mAh Vreme rada: max 40 minuta (pređenih 10km)

Snaga motora: 200W

Brzina: do 14km/h

Namenjeno: djeci od 6 do 12 godina

Dodatne informacije

Boja

Plava, Roze

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “SEGWAY SKUTER ZA DJECU OD 6 DO 12 GODINA”

Šta kažu zadovoljni kupci

Elma

Sin mi mjesecima traži električni skuter ali i suprug i ja smatramo da je premali za to, pa smo mu kupili ovaj dječiji skuter i zadovoljni smo i mi i on.

Emina

Isprva sam brinula da li će se djeca snaći u vožnji, ali oni kao da su rođeni sa skuterom. Voze odlično, a meni je samo drago što ne ide brzo.

Dino

Zaista odlična stvar za djecu. Mnogo je sigurniji od standardnih skutera, i veličina je prilagođena djeci, i super je što ima sve te mehanizme za bezbednost.

Ena

Fantastično! Suprug i ja već neko vrijeme imamo električne skutere i sad smo kupili i djeci po jedan od ovih prilagođenih za djecu tako da možemo svi zajedno da se vozimo.

Haris

Odličan kvalitet! Sve radi kako je opisano, čini se bezbednim, ćeri je baš zabavno da ga vozi.

Amir

Djeca su se oduševila! Uživaju da se voze ovim skuterom, jedini problem im je što imamo samo jedan pa svako mora čekati svoj red.

733.30KM 550.00KM

100% SIGURNA KUPOVINA

Možete nam vratiti proizvod bez navođenja razloga a mi ćemo vam vratiti novac.

prodaja@pomelo.ba

Plaćanje pouzećem

100% sigurna kupovina

Mogucnost povraćaja novca